Kim Kardashian a postat o fotografie pe retelele de socializare de cand era mica, spre incantarea fanilor ei.

Acum este o mare vedeta de televiziune si chiar a anuntat ca studiaza dreptul pentru a deveni avocat, insa Kim Kardashian a avut o copilarie normala.

Dupa ce au vazut fotografia de pe Instagram, multi admiratori ai vedetei au afirmat ca fiica ei, Chicago, seamana izbitor cu ea.

Cine este Kim Kardashian

Kimberly este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O.J. Simpson, Robert Kardashian, care a decedat in anul 2003 din cauza cancerului.

Vedeta a urmat studiile unei scoli romano-catolice de fete din Los Angeles, dupa care s-a inscris la universitatea Pierce din California, pe care insa a abandonat-o.

Acum, Kim Kardashian este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare din 2010 – provenind din aparitiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii si a unei creme de bronzat – ridicandu-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kardashian este maritata cu rapperul Kanye West cu care are trei copii: North, Saint si Chicago. Cei doi urmeaza sa devina din nou parinti, prin intermediul unei mame surogat.

coral