Acesta este, fara indoiala, cel mai mediatizat nou cuplu din Romania.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit si pastreaza o relatie amiabila datorita fetitei lor, Ruxandra. In mediul online a aparut o informatie conform careia barbatul este foarte apropiat de Adriana, sotia actorului Adrian Titieni.

“Ne intrebam ce o fi vazut «Papi» la ea!”

“Adrian Titieni a fost inselat de sotie cu Alex Papadopol. Cei doi barbati se cunosc foarte bine. Adrian chiar are o relatie cu familia lui Alex. Adrian a fost cel care l-a ajutat pe «Papi» sa intre la facultatea de teatru si film. L-a sprijinit enorm in cariera. Si, drept, «rasplata», i-a «furat» sotia. Noi, cei care suntem apropiati de Ioana si Alex, ne intrebam ce o fi vazut «Papi» la ea (n.r. sotia lui Adrian Titieni) din moment ce este mai in varsta ca el si nu la fel de frumoasa ca Ioana”, a dezvaluit o sursa din anturajul lui Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina.

Concluzia este ca Alexandru Papadopol si Adriana Titieni ar forma cel mai neasteptat cuplu din showbiz-ul autohton. Suprinzator este si ca “Papi” ar fi uitat de ajutorul primit de la cunoscutul actor si nu ar fi avut niciun impediment sa-i “fure” sotia.

Ioana Ginghina, mesaj dur dupa ce Alexandru Papadopol s-a afisat cu noua cucerire

La nici o luna de la divort, Alexandru Papadopol a fost surprins sarutandu-se cu Adriana Titieni, ceea ce a facut-o pe Ioana Ginghina sa isi puna cateva semne de intrebare. Dupa ce a “digerat” foarte bine situatia in care se afla, actrita a transmis un mesaj acid pe pagina sa de Facebook.

“Doamne ce zi am avut ieri… plina de vorbe, muuulte vorbe care nu inseamna nimic, dar care te sug de energie si iti coboara vibratia in asa hal incat ajungi sa te identifici cu aceasta mizerie din jurul tau… Am iesit in natura, cu Ruxi, cel mai pur suflet din jurul meu. Ne incarcam bateriile si ne pregatim de o noua saptamana. Oricum viata bate orice telenovela… Am zis!”, a transmis Ioana Ginghina pe retelele de socializare.

”Eu nu am fost niciodata omul care sa caute in telefoane!”

Intrebata despre situatie, Ioana Ginghina spune ca ii este foarte greu sa creada ca Alexandru Papadopol si Adriana Titieni aveau o relatie inca de acum un an. Dar marturiseste si ca nu este genul de femeie care sa caute prin telefonul sotului sau prin corespondenta sa electronica.

”Nu banuiam, gandeste-te ca noi nu mai vorbim de atata timp, nici nu am stat vreodata sa il urmaresc. Gandeste-te ca el a plecat din februarie de acasa, deci eu nu mai stiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru ca nu se mai intampla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer ca era dinainte, adica de acum un an relatia, nu cred ca asta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodata omul care sa caute in telefoane, in mail-uri. Stii cum e, ce nu stii, te face fericit. Niciodata nu am fost asa si nici nu voi fi de acum incolo, ca nu e cazul”, a spus Ioana Ginghina.

Ioana Ginghina a fost cea care a depus actele de divort

Problemele de cuplu dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol ar fi inceput in vara lui 2018. Actrita a povestit ca se certau seara, pe terasa, in soapta, pentru a nu fi auziti de fiica lor, Ruxandra. Insa, neintelegerile au continuat, iar fetita lor se trezea din somn si ii auzea certandu-se.

In ciuda eforturilor depuse pentru a-si salva casnicia, tot Ioana Ginghina a fost cea care si-a luat inima-n dinti si a depus actele de divort.

”Tot eu, la un moment dat, am ales sa depun actele pentru ca nu mai puteam din cauza Ruxandrei. E mare, nu mai puteam sa o mint, ea vedea… Cred ca, daca ar fi sa fac un film despre aceasta perioada, ar iesi comedie. Pentru ca noi ne certam pe terasa, seara, dupa ce se culca Ruxi, in soapta, sa nu ne auda vecinii. Deci la noi era totul pe susoteala. Nu existau tipete, scandaluri, chestii, pentru ca nu aveam cum… Dar, la un moment dat, a trecut si vara, a venit iarna si era din ce in ce mai greu de controlat.

Asa a inceput sa se mai auda si Ruxi se trezea, venea si ne spunea «Iar va certati?» Ea simtea, ma simtea si ma vedea pe mine plangand. Aveam zile cand… In perioada aia am fost mult mai singura. Asa se intampla, ne certam si unul se desprinde de tot ce inseamna casa si copil, iar altul trage mai tare. Incerci sa faci totul singura, eram 24 din 24 cu Ruxi”, a marturisit Ioana Ginghina.

Au divortat dupa 12 ani de mariaj

In prima faza, Alexandru Papadopol le-ar fi marturisit apropiatilor ca ar fi decis sa se desparta de sotia lui, Ioana Ginghina, deoarece “vrea ea sa-si traiasca viata”. Actrita si fiica lor ar fi fost foarte afectate de situatie si chiar ar fi mers la psiholog. Cei doi au divortat la notar, dupa 12 ani de mariaj. coral