Prima Doamna a Romaniei a marcat o aparitie publica, alaturi de seful statului. Carmen Iohannis a purtat o tinuta neconventionala, duminica, atunci cand a participat la slujba de la Biserica. Cuplul prezidential s-a aflat la Sibiu, cu doar o zi in urma, cand a fost surprins de catre membrii presei.

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la biserica

Totodata, tinuta afisata de catre Carmen Iohannis a atras foarte multe priviri, atunci cand Prima Doamna a venit alaturi de presedintele Romaniei. Cei doi au afisat o mina zambitoare si s-au tinut de mana cata vreme au parcurs drumul pana in interiorul lacasului de cult.

Carmen Iohannis si presedintele Klaus Iohannis sunt impreuna de peste 30 de ani. Prima Doamna uimeste mereu prin alegerile sale, la nivel vestimentar, iar cel mai recent exemplu a fost oferit doar cu o zi in urma. Este cunoscut ca atunci cand petrece cate un sfarsit de saptamana la Sibiu, seful statului participa alaturi de sotia lui la slujba, intr-o biserica din acest oras.

Lacasul sfant este unul in care cuplul prezidential merge de foarte multi ani. Atunci cand era primar al Sibiului, Klaus Iohannis obisnuia sa participe in fiecare duminica la slujba de la biserica Romano-Catolica “Sfanta Treime”.
Prima Doamna, din n
ou intr-o tinuta neconventionala

Carmen Iohannis a ales pentru slujba de duminica, de pe 23 februarie, o tinuta vestimentara care a intors foarte multe capete. Cei doi au ajuns in respectiva biserica cu putin timp inainte de ora 10:00. Prima Doamna a purtat o fusta pana deasupra genunchilor, dar si o geaca matlasata, in nuante de bej.

Paza cuplului prezidential a fost asigurata de patru ofiteri ai SPP, potrivit stiripesurse.ro. Klaus Iohannis nu a oferit niciun fel de declaratie celor din presa, aflati la fata locului, dar le-a facut din mana celor din public.

coral