Moartea lui Mihai Constantinescu a indurerat p natiune intreaga, insa cea care a simtit durerea suprema a fost cu siguranta iubirea vietii sale, Simona Secrier. Femeia i-a stat alaturi in cea mai grea si dureroasa perioada din viata, iar cand Mihai s-a stins o parte din ea a plecat cu el. Acum, la cateva luni bune de la maortea artistului, Simona Secrier vorbeste despre felul in care se desfasoara viata ei.

Cum se descurca Simona Secrier dupa moartea lui Mihai Constantinescu: “Sunt ca un nou-nascut”

Simona Secrier a facut dezvaluiri emotionante in direct la Antena Strs. Ea a vorbit despre viata ei de dupa moartea celui pe care l-a iubit enorm. “Acum incerc sa fac primii pasii din nou”, a spus inlacrimata Simona Secrier.

Fiind intrebata despre cei care i-au stat alaturi in acea perioada atat de dificila, Simona Secrier a ales sa raspunda cu eleganta: “Nu am ce sa iert. Asa sunt oamenii. Unii empatizeaza cu tine, dar de la distanta pentru ca nu vor sa iti fie foarte aproape. Oricum eu le multumesc prietenilor buni care sunt in continuare langa mine si ma ajuta”, a spus Simona.

Ea a mai precizat ca l-a visat pe Mihai Constantinescu, de cand artistul a plecat dintre noi. L-am visat cantand, dar nu l-am vazut. Canta piesa “Avem nevoie de putina dragoste in plus” si dupa aceea l-am vazut cand s-a inclinat, cum mi-a multumit, asa am tradus eu”, a mai spus Simona Secrier.

Totodata, a explicat si de ce nu s-au putut face mai multe pentru artist, atat timp ctt a stat in coma. “Medicii au facut tot ce au putut. Mihai nu era transportabil si clar nu puteam face mai mult. Mihai era in coma. Deschidea ochii, casca, se mai intindea, era hranit artificial, dar era intr-o coma vegetativa”, a mai spus vaduva lui Mihai Constantinescu.

coral