Prietenia… cu sinceritate se tine, chiar daca uneori aceasta ar putea rani! Pe acest principiu pare ca functioneaza relatia dintre Dani Otil si Razvan Simion. Cel dintai a facut misto de bunul sau prieten in cadrul editiei de astazi a emisiunii „‘Neatza cu Razvan si Dani”! Replicile intepatoare ale lui Dani Otil au inceput din cauza pantalonilor lui Razvan Simion, care aveau un design indraznet.

Dani Otil a facut misto de Razvan Simion in direct, la TV din cauza pantalonilor pe care i-a purtat in emisiune

Dani Otil si Razvan Simion sunt doi dintre cei mai indragiti prezentatori din Romania, iar ieri, ei au aniversat 11 ani de cand modereaza „‘Neatza cu Razvan si Dani”, emisiune care ruleaza la Antena 1. Cei doi sunt buni prieteni, au copilarit impreuna si au evoluat unul alaturi de celalalt, astfel ca, uneori sunt situatii in care se amuza unul pe seama celuilalt. Asa s-a intamplat si in dimineata acestei zile, cand, la inceputul matinalului, Dani Otil a facut misto de Razvan Simion, care a ales sa imbrace o pereche de pantaloni cu un design considerat de unii extravagant.

“Nu dam exemple la televizor, asa cum are Razvan pantalonii. Cum e Razvan? E un timp fresh, la moda. Da, dar are 40 de ani… Uh”, a comentat Dani Otil in cadrul emisiunii „‘Neatza cu Razvan si Dani”.

Desigur, Dani a exagerat un pic in legatura cu varsta colegului sau de prezentare, care are, de fapt, 38 de ani. Ziua de nastere a lui Razvan Simion este pe 8 august – atunci va implini 39 de ani.

“Stiu sa fac si dansul flossing (…)”, a reactionat Razvan Simion, care evident nu s-a suparat pe replicile bunului sau prieten.

“Flossing dance” consta in miscari ale bazinului si agitarea bratelor de la stanga la dreapta si invers. Desi pare simplu la prima vedere, provocarea cea mare este realizarea miscarii cu rapiditate. Dansul a fost inventat de Russell Horning, un tanar american din Lawrenceville, supranumit “Backpack Kid (n.r.? Pustiul cu rucsac)” si a devenit viral pe Internet dupa ce a fost preluat de cateva vedete americane.

Dani Otil, informatii nestiute despre sigla matinalului de la Antena 1

Intr-un interviu de exceptie, prezentatorii matinali de la Antena 1 au facut publice cateva informatii nestiute despre sigla emisiunii „‘Neatza cu Razvan si Dani”. Cel care a desenat cele doua rotite care se misca incontinuu atunci cand matinalul ruleaza la TV este Dani Otil. Potrivit marturisirilor lui, sigla a fost facuta in urma cu 19 ani.

“Uite un lucru pe care nu-l stii sau poate nu l-ai vazut nicaieri. Lumea ma intreaba: «De ce Razvan si Dani si nu invers?». Sigur ca lucrand in radio aveam gingle-uri cu numele noastre si am descoperit ca «Razvan si Dani» se poate canta si «Dani si Razvan», nu. Dar, la baza… de baza… este faptul ca sigla cu cele doua rotite e facuta de mine in 1999 – 2000, prin 2000. Cand eram la Timisoara si lucram la radio. Si-am facut o sigla, mai mult in joaca… sunt doua rotite zimtate, care functioneaza doar impreuna. O roata zimtata singura nu e nimic, mai bine o faci disc. Si i-am propus-o lui Razvan. Si m-am gandit foarte mult timp in dimineata zilei – el venea la cafea – : «Ba, as putea s-o fac si invers», dar: «Cat de penibil as fi, eu s-o desenez si sa ma pun primul?».”, a marturisit Dani Otil intr-un interviu oferit luna trecuta.

Razvan Simion a mai dezvaluit: “El a apucat s-o deseneze si, daca te uiti atent, seamana cumva cu noi: unul este mai uimit si unul este usor mai focusat, mai incruntat. Si el a apucat s-o deseneze pe-a mea prima, asta e singura explicatie. Si suna mult mai bine. Adica: «Razvan si Dani» suna mult mai bine, trebuie sa recunosti chestia asta”.

Prietenul si colegul sau de prezentare a intervenit si a spus ca lumea s-a obisnuit cu aceasta formula. “Plus, ca nu m-am gandit ca o sa rezistam atat de multi ani. In 2000, am zis ca fac o sigla care o sa tina doi ani si aia e! Dupa aceea, ma pun pe mine primul. Sau doar pe mine. Eu si acum sufar pentru dimineata aia”, a mai spus in gluma Dani Otil. coral