Legenda dinamovista Cornel Dinu are o noua tinta. Este vorba despre celebrul prezentator Dani Otil. Iar atunci cand este vorba despre ”celebritatile” autohtone, de cele mai multe ori se ajunge la un mega-scandal. Asa se intampla si acum, iar Cornel Dinu il ataca, fara menajamente, pe Otil.

Fostul mare antrenor a fost dezamagit de faptul ca Marius Niculae – unul din fostii sai elevi – nu l-a invitat la turneul demonstrativ „Trofeul Legendelor Capitalei”, acolo unde au putut fi intalnite nume mari din istoria cluburilor de fotbal din Bucuresti.

„In ultimii ani, la astfel de intalniri apar prea multi practicanti si prea putini fotbalisti. Si la Dinamo, unde si mai putini au inteles adevaratul spirit al acestei grupari fotbalistice in timp. Nascuta prin acceptarea sacrificiului crestin avut de negustorimea oborului ce i-a dat viata. Spirit ce s-a mai pastrat pana de curand prin daruirea de a castiga mereu pentru a onora atasamentul nobil al atator sute de mii de suporteri. Indiferent de vantul dezbinarii nationale ce a patruns si printre ei”, a declarat Cornel Dinu, pentru gsp.ro.

Cornel Dinu: ”Caricaturi exhibitioniste”

Dani Otil este fotbalist amator pasionat, insa Cornel Dinu taie in carne vie.

„Din pacate, promiscuitatea acestor devenite doar exhibitii-suse s-a reconfirmat parca ieri. Paradoxal, chiar cu ocazia asa-zisului joc al Centenarului de la Ploiesti. Unde au aparut alaturi de fotbalistii adevarati ai sfarsitului de secol trecut si caricaturi exhibitioniste: Dani Otil si un paznic cu alura doar de bucatar de la Parlamentul atat de decadent si el pe scara necrutatoare a istoriei de la noi. Daca ar fi numai ei…”, a spus Cornel Dinu despre Dani Otil.

Fireste, asteptam cu mare interes si replica lui Dani Otil.

coral