Bataia pe care iubitul croat i-a administrat-o Danielei Crudu a pus lumea mondena pe jar, vedeta ajungand pe mana medicilor de la Spitalul Universitar din Bucuresti, cu fractura de piramida nazala. Nu a dorit sa depuna plangere impotriva iubitului sau si a refuzat internarea. Zilele au trecut, una dupa alta, iar Daniela Crudu incearca sa revina la o viata normala.

Au ingropat securea razboiului, s-ar putea spune, iar viata mondena isi urmeaza cursul. Daniela Crudu a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie in care urmele bataii sunt inexistente, semn ca ranile fizice se vindeca, fara a putea spune acelasi lucru si despre cele sufletesti. Daca Daniela si iubitul sau si-au mai dat o sansa, inseamna ca relatia dintre ei ascunde o apropiere mult mai mare decat se credea, fanii vedetei sperand ca reconcilierea sa nu duca, la un moment dat, la alte situatii tensionate.

”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevarat ca este vanata, este umflata la fata, ca nasul i-a fost afectat si o mai supara, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adica, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, sa vedem ce se va face, probabil va fi si operata de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie sa vorbeasca medicii, nu ma pricep eu”, a declarat, la un moment dat, Ana, sora Danielei Crudu, potrivit wowbiz.ro.

Daniela Crudu: ”Daca nu fugeam, ma omora”

Daniela Crudu i-a facut dezvaluiri infioratoare lui Dan Capatos despre loviturile primite de la iubitul croat. Prezentatorul de la Antena 1 a declarat in cadrul emisiunii “Xtra Night Show” ca situatia a fost, de fapt, mult mai grava decat se stia si a facut publice afirmatiile fostei sale colege.

“Daca nu fugeam, ma omora. Nu mai vad, am ochii lipiti si plini de sange”, i-a marturisit Daniela Crudu lui Dan Capatos. ”Nici noi nu intelegem de ce a batut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o cearta aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu bautura, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restrictie acum, sa speram ca lucrurile se vor alseza. Daniela este, acum, mai bine si la nivel psihic, dar tot este socata de ceea ce s-a petrecut”, a mai spus Ana, sora Danielei, conform sursei citate.

 

coral