Au trecut trei zile de la tragedia provocata de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, dar aproape de la o ora la alta ies la iveala noi informatii despre acesta, dar si soferul care a murit nevinovat. De curand s-a aflat ca Dany Vicol facea parte dintr-o familie controversata din Romania. Toate astea s-au intamplat in urma casatoriei cu femeia care i-a daruit doi copii.

Dany Vicol face parte dintr-o familie controversata din Romania

In varsta de 24 de ani, Dany Vicol a lasat in urma lui o sotie indurerata si doi copii mici orfani de tata: fiul lui are patru luni, iar fiica sa, sapte ani. Tanarul mort in urma accidentului rutier violent produs de Mario Iorgulescu era ruda cu vrajitoarea Melissa. Partenera lui de viata este una dintre nepoatele acestei controversate femei, relateaza spynews.ro.

Un martor a povestit ultimele clipe de viata ale lui Dany Vicol

Matei este un sofer care a vazut incidentul infiorator. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicati in tragedia inregistrata la finele saptamanii trecute in Chitila.

“Accidentul s-a produs in fata mea. Eu ma aflam cu masina in spatele baiatului cu Audi. L-am vazut cum a zburat din masina. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat sa mai clipeasca o data. Era intins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot sa descriu ce am vazut, a fost horror. M-am dus la el si i-am zis: «Daca traiesti si ma auzi, te rog sa clipesti!». A apucat sa mai clipeasca o data si… gata! M-am dus catre cealalta masina. L-am scos din masina pe Mario ca sa nu arda de viu. Repeta continuu ca il doare. Cred ca din cauza centurii si-a fracturat cutia toracica. Am facut rost de o sticla si i-am dat lui Mario apa, apoi au venit si ajutoarele”, a marturisit Matei citat de cancan.ro.

Potrivit surselor din ancheta, acul vitezometrului din bordul bolidului lui Mario Iorgulescu la 240 de km/h.

coral