Dacă ești la început de drum în lumea pariurilor sportive, este posibil să te întrebi ce-ți trebuie pentru a câștiga bani din pariuri. Nu este o întrebare simplă, deoarece este necesară combinarea mai multor elemente pentru a obține rezultatul dorit.

În acest articol îți vom oferi câteva sfaturi și strategii pentru pariuri, care te vor transforma într-un parior mai bun și te vor ajuta să câștigi bani pe termen mediu-lung. De asemenea, îți spunem de la bun început că, dacă intri pe site-ul celor de la 10pariuri, vei avea șansa să citești zilnic ponturi la pariuri oferite gratuit de tipsteri cu mare experiență în domeniu.

Compară bonusurile de bun venit oferite de fiecare casă de pariuri și citește condițiile

Când pariorii se înregistrează la o casă de pariuri, de obicei fac acest lucru folosind un bonus de bun venit. Aceste bonusuri au o serie de condiții pe care ar trebui să le citești pentru a înțelege modul în care funcționează și ce trebuie făcut pentru a converti suma bonus în bani reali. De regulă, bonusurile, cu cât par mai atrăgătoare, cu atât sunt mai greu de obținut.

Stabilește un buget pentru pariuri

Pariorii începători au tendința de a paria mai mult decât ar trebui într-un timp foarte scurt. Este important să fii disciplinat și să stabilești sume fixe lunar sau săptămânal și să nu le depășești niciodată. Cel mai important este să îți protejezi bugetul.

Aceste sume ar trebui să fie foarte rezonabile și nu ar trebui să pună în pericol în niciun fel solvabilitatea ta financiară.

Dacă ești parior începător, ar trebui să începi cu pariuri simple și să nu faci altul imediat ce ai pierdut unul. Mulți oameni fac pariuri imediat după eșuarea pronosticurilor lor. Aceasta este o greșeală pe care nu ar trebui să o faci.

Scapă de emoții

Trebuie să scapi de emoții înainte de a paria. Nu este nimic mai rău pentru un parior decât plasarea pariurilor sub influența emoțiilor. Nu paria pe echipa ta favorită. Nu încerca să recuperezi pierderile făcând un pariu riscant la o cotă foarte mare. Nu paria sume excesive în favoarea echipei preferate.

Analizează motivul pierderilor

De multe ori există pariuri care sunt bine plasate și care, totuși,  nu au succes. Încearcă să vezi ce a mers prost și dacă poți face ceva pentru a evita acest lucru. Nimeni nu poate ghici viitorul și este imposibil să ghicești toate pariurile pe care le faci. Important este că nu faci greșelile pe care le fac mereu pariorii novici.

Înțelege tipul de pariu pe care îl faci

Există câteva tipuri de pariuri, cum ar fi handicapul asiatic, care este cam confuz și trebuie să înțelegi bine ce înseamnă. Unii utilizatori se enervează când pierd un pariu și dau vina pe casele de pariuri pentru asta, deși nu au dreptate.

De asemenea, pariul pe câștigătorul unei finale diferă de cel pe câștigătorul de la sfârșitul celor 90 de minute (poate exista o prelungire). Unele pariuri iau în considerare doar sfârșitul timpului regulamentar, în timp ce altele includ prelungirea, penalty-urile sau câștigătorul final. Verifică cu atenție pe ce pariezi.

Dacă ești începător uită de aceste pariuri și concentrează-te pe lucruri mai ușor de înțeles, cum ar fi piețele 1 × 2, plus minus X obiective sau cornere pentru a da câteva exemple.

Pariază pe evenimente și sporturi despre care ai informații și cunoștințe

Este important să pariezi pe sportul pe care îl îndrăgești și pe care îl poți urmări în direct. Nu este bine să pariezi pe sporturi pe care nu le urmărești.

De asemenea, este foarte important să te informezi despre meci înainte de disputarea acestuia. Plasarea unui pariu pe un meci amical diferă de pariul pe un meci cu o miză importantă. Joacă titularii? Există accidentați? Totul contează.

În plus, verifică statisticile anterioare ale ambelor echipe. S-ar putea ca amândouă să aibă rezultate bune în confruntări, dar de multe ori există echipe care nu fac o figură bună când joacă contra unor anumite echipe.

Totodată, reține faptul că nu trebuie să pariezi mai mult de 10% din bugetul destinat pentru un singur pariu, că trebuie să ții cont de ponturile tipsterilor de succes, că este bine să utilizezi diverse case de pariuri și să înveți termenii specifici pariurilor. Mult noroc! coral