Delia este blocata in Singapore dupa e a intrat in contact cu coronavirus, dupa o vizita in tarile exotice. Aceasta nu poate parasi tara pentru ca zona este in carantina.

Ce se intampla cu Delia

Noul virus din China se extinde cu repeziciune in lume. Delia este sechestrata in Singapore din cauza coronavirusului care a bagat populatia in sperieti.

Pe langa cariera muzicala si aparitiile televizate, Delia mai este cunoscuta si pentru vacantele exotice pe care le are periodic. A vizitat pana acum numeroase tari si locuri inedite. Recent, diva a hotarat ca are nevoie de o pauza de la viata bucuresteana si a plecat in alta vacanta!
Delia, celebra artista care cucereste toate topurile muzicale se afla blocata in Singapore

    Timp de trei saptamani, Delia a fost departe de tara. Dupa ce a luat Thailanda la picior, a ajuns si in Singapore, insa, a fost nevoita sa ramana la hotel. Turistilor li s-a interzis sa paraseasca resortul din cauza coronavirusului ucigas.

    Noul virus din China se extinde cu repeziciune in lume. Cinci persoane care ar putea fi infectate sunt sub monitorizare in Scotia si o alta, in Irlanda de Nord. In China, 26 de oameni au murit si peste 800 s-au imbolnavit. 13 cazuri au fost depistate pana acum si in alte tari din Asia. Pentru prima data de la descoperirea virusului, a murit un pacient din afara focarului, la aproape 1.000 de kilometri de punctul zero.

„Azi (23 ianuarie) si maine nu plecam nicaieri. Din cauza virusului. Maine venim acasa”, a spus Delia.

coral