Un martor cu identitate ascunsa – l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca inca din anul 2001 – a declarat ca acesta avea o inteligenta sub medie. Avocatul familei Melencu, Tonel Pop, infirma aceasta informati dupa ce s-a aflat in apropierea ”Monstrului din Caracal”.

Conform avocatului, Gheorghe Dinca este ”boierul acestei cercetari” si chiar se crede, nici mai mult si nici mai putin, decat ”seful anchetei”. Tonel Pop sustine ca ”Monstrul din Caracal” are o inteligenta nativa, ”din aceea de taran”, lipsita de ”fineturi”.

„Gheorghe Dinca nu are o inteligenta sub medie. Are o inteligenta nativa, din aceea de taran, nu o inteligenta de fineturi. Are o tactica, o perseverenta, o memorie si o putere de simulare si disimulare, inglobate intr-o ironie incredabila. El se crede seful acestui anchete, zambeste si il simt, am stat langa el la un metru. El se simte boierul acelei adunari: de politisti, de avocati, de procurori. Are sticla cu apa rece. Merge si ia masa. El este boierul acestei cercetari cel putin in imaginatia lui”, a precizat avocatul Tonel Pop la Antena 3.

coral