Bitica Iulian Alexandru a disparut sambata, o ampla operatiune de cautare a sa fiind in plina desfasurare. Pompierii au scos apa din doua bazine de colectare a dejectiilor, insa trupul micutului nu a fost gasit.

Exista mai multe ipoteze legate de disparitia lui Alexandru, iar anchetatorii nu elimina nicio varianta, incercand sa descopere indicii care sa duca la gasirea baietelului. Accident sau crima? Deocamdata, chiar daca s-a vehiculat presupunerea ca Bitica Iulian Alexandru ar fi cazut intr-unul dintre bazinele de colecatare a dejectiilor, pompierii nu au descoperit nicio urma a sa.  Pompierii din cadrul ISU Dobrogea, dar si ajutoarele lor de la ISU Tulcea si ISU Calarasi, au strans pompele cu care au scos apa din cele doua bazine de dejectii, timp de trei zile. Ultimele verificari in locatiile respective – chiar si cele facute cu sonarul celor de la Garda de Coasta – nu au dat de nici o urma a baiatului.

„S-a golit bazinul pana la adancimea de aprox 50 cm, dupa care s-a luat la picior intreaga suprafata. Nu s-a gasit nimic… “, au spus reprezentantii ISU Dobrogea, informeaza ctnews.ro.

Iulian Alexandru Bitica, disparut pe 2 noiembrie din Pecineaga, judetul Constanta

Sambata, 2 noiembrie, dupa ora pranzului, Alexandru se juca linistit in fata casei tatalui lui. La un moment dat, parintele nu l-a mai vazut si a inceput sa-l caute. Cand si-a dat seama ca are nevoie de ajutor, el a dat alarma. Politistii constanteni, ajutati de politisti ai Garzii de Coasta si de jandarmi, au scormonit metru cu metru intreaga localitatea. S-au adus caini de urma, iar un elicopter a survolat permanent zona. Nici urma de copil. Cautarile au fost extinse si in localitatile vecine.

coral