Doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, se va afla, marți, 24 septembrie 2019, în vizită la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca. 

Vizita Excelenței Sale va include și o întâlnire cu Prof. dr. Cornel Cătoi, rectorul USAMV Cluj-Napoca.

Tot marți, doamna Michèle Ramis va participa la Universitatea de Medicină și Farmacie, la deschiderea unui seminar de integrare pentru studenții francofoni, alături de domnul Jean-Christophe Paul, șef al serviciului de formări în domeniul sănătății în cadrul Ministerului francez al Învățământului superior. 

O întâlnire cu presa este prevăzută pentru ora 13.15, în foaierul Aulei ”Iuliu Hațieganu” a Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. 

De asemenea, cu prilejul acestei vizite, doamna Ramis îi va reînnoi domnului Pascal Fesneau brevetul de consul onorific al Franței la Cluj.

Deplasarea la Cluj a Ambasadoarei Franței în România se va încheia cu o vizită a atelierelor producătorului de echipamente şi tablouri electrice Energom, societate care, în colaborare cu Universitatea de Artă și Design Cluj Napoca, a lansat un proiect inovator care reunește, în același spațiu, mediul de afaceri, cel universitar și cel artistic. 

coral