Dovada clara a infidelitatii lui Carmen de la Salciua! Sora lui Culita Sterp a facut publice conversatiile dintrea ea si amantul ei.

Sora lui Culita Sterp a facut publice mai multe conversatii in care Carmen ar confirma faptul ca s-a indragostit de altcineva pe parcursul casniciei cu Culita. De altfel, in urma cu o saptamana, artistul marturisea ca are dovezi in privinta adulterului.

„Chiar ma gandeam sa nu-ti mai acordam importanta dar vad ca tu nu te opresti, nu noi ! Chiar daca Culita mi-a zis de atatea ori sa nu mai zic nimic si sa te las asa, nu pot sa nu ma abtin si sa nu le arat oamenilor cine esti tu cu adevarat ! Tu aia credincioasa si care face pe sfanta, sfanta Carmen de la Salciua! Cum a fost cand te culcai cu Cosmin in miros de lumanari la hotel, in timp ce erai cu Culita? Cum a fost cand stateai sub cerul liber cu el si tavaleati iarba?

Cum a fost cand iti era dor de el in multe zile si multe nopti ? Cum a fost cand i-ai facut melodie “De ce traim o iubire interzisa?” Ca sa nu mai zic ca ai fost amanta lui Papen de la Campeni atatia ani , omul ala insurat si cu fetita acasa! Dumnezeu nu doarme, stai linistita ! Are Culita toate conversatiile tale cu el ca sa nu mai zic de poze si filmari! Nu stiu de unde atata tarie de caracter pe omul ala ca altul va omora pe amandoi !

Imi pare rau dar pana aici! Ar trebui sa vada si oamenii cateva din amantlacurile voastre de cand tu erai impreuna cu 2 barbati ! Cu Culita si cu Cosmin! De eram in locul tau nu mai ieseam din casa 2 ani ! Mai jos sunt doar cateva din ce am vazut la Culita, acum sa te vad cum te mai scuzi! Astea sunt de prin mai, Iunie. Se vede acolo cum ii zici la sora ta ca recunosti ca ai fost indragostita de Cosmin ! De ce nu ai recunoscut ? Esti o femeie cu principii, am uitat!  #distribuiti oameni buni sa vada toata lumea adevarul”, a scris Geta, sora lui Culita Sterp in dreptul conversatiilor.

 

coral