Dragos Dolanescu a vorbit despre clipele de groaza prin care a trecut cand a fost sechestrat de politie in Venezuela. fiul regretatului artist d emuzica populara, Ion Dolanescu, s-a temut pentru viata sa.
Dragos Dolanescu, sechestrat in Costa Rica. Ce s-a intamplat cu fiul regretatului artist de muzica populara

Din fericire, cu interventii la nivel inalt, Dragos Dolanescu a putut fi eliberat in siguranta, insa nu va uita niciodata clipele urate prin care a trecut in aeroportul din Costa Rica.

„Am zburat la Caracas, in Caracas m-au retinut in jur de o ora in aeroport, dupa aceea au reusit cei de la opozitie sa ma scoata. pentru ca ei deja de mai multe ori au deportat alti parlamentari care s-au dus sa tina piept opozitiei.

Ne-am dus chiar in Parlament, acolo i se spune Palatul Federal si am dat interviuri, am vorbit chiar in Parlament. Eu personal am cerut libertate deplina. Cand am iesit de la aeroport asteptau cei de la opozitie, am intrat intr-o masina mare. Doua in fata, doua in spate la maxima viteza sa ma duca la hotel.

La hotel era plin de bodyguarzii de la opozitie si in fata hotelului erau militari de la Maduro cu rachete militare.”, a declarat Dragos Dolanescu, la Agentia Vip.

Va remintim ca DRagos Dolanescu ete deputat in Parlementul din Costa Rica de cativa ani buni. Cu ceva timp in urma declarase ca are un salariu egal cu 10.000 de dolari, insa taxele pe care le plateste sunt foarte mari si ramane cu 7000 de dolari in mana. Se pare ca partidul sau militeaza pentru reducerea taxelor.

coral