Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai buni fundasi pe care i-a avut Romania.

Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai buni fundasi pe care i-a avut Romania. Fostul capitan al echipei nationale a fost un fotbalist extrem de apreciat, care s-a remarcat tot timpul doar prin profesionalism. Acest nu a intrat in niciun scandal si s-a dedicat total carierei. O accidentare i-a curmat insa posibilitatea de a face sport de mare performanta in continuare.

Cristi Chivu s-a accidentat intr-un meci, mai exact a fost lovit la cap si a ramas cu sechele. Chiar daca lucrurile s-au mai imbunatatit, el nu mai este nici astazi la fel ca la inceput.

„E o istorie complicata si pot sa spun acum niste lucruri in premiera, fiindca nu mai sunt in activitate. Dupa ce m-am operat la cap, n-am mai fost acelasi om. Nu mai aveam cum sa fiu ca inainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume.

Cand am revenit pe teren, imi paraliza pentru cateva secunde toata partea stanga daca loveam mingea cu capul! Nu mai puteam sa fac nimic! Treptat insa, lucrurile s-au mai imbunatatit, dar mi-am pierdut pentru totdeauna sensibilitatea la degetele mainii stangi”, a povestit Cristi Chivu, pentru gsp.ro.

„Daca ating ceva, sunt obligat sa ma uit ca sa-mi dau seama ce am in mana. De exemplu, cand bagi mana in buzunar, in mod normal realizezi prin pipaire care e cheia, bricheta sau portofelul. Eu nu mai pot face treaba asta.Trebuie sa scot tot si sa vad ce obiecte sunt. Asta e!

M-am obisnuit si m-am adaptat la noul meu corp. N-am mai avut probleme in ultima vreme, dar nu stiu ce-mi va rezerva viitorul. Ma astept la orice! (…) Nu-mi amintesc deloc lovitura, cazatura, ci doar faptul ca eram constient pe jos, dar bratul stang imi era paralizat.

Nici nu l-am mai simtit vreo doua luni. Mi-am pus mana in cap sa vad daca-mi curge sange, insa nu mai aveam os. Era o gaura!”, a adaugat el.

Cristi Chivu este casatorit de mult timp cu Adelina, fost prezentatoare de stiri sportive. Cei doi au impreuna doua fetite superbe si se inteleg foarte bine. Astazi, intreaga familie locuieste la Milano si este este antrenor al echipei U14 a celor de la Inter Milano.

coral