Desi a ramas fara proiecte in televiziune, Adelina Pestritu n-a ramas si fara venituri. Bruneta culege roadele faimei castigate pe micul ecran si face, in prezent, bani grei din publicitate, promovand diverse produse pe conturile personale de pe retelele sociale. In urma cu 10 ani insa, cand batea la usile celebritatii, nu-si permitea sa ceara nici un ban.

In urma cu aproape 10 ani, Adelina Pestritu devenea celebra, datorita aparitiei intr-o revista dedicata barbatilor. Imediat dupa divort, ea si-a facut lansarea in showbiz cu ajutorul unui pictorial incendiar, vazut ca o ironie la mariajul pe care tocmai ce il incheiase. Dan Silviu Boerescu, fost redactor sef al revistei Playboy, ne-a povestit cum a convins-o pe Adelina sa-si arate nurii. „Pestritu era in divort cu Liviu Varciu. Se auzise de ea practic ca este tipa de care divorteaza Varciu. Asta era. Si ne-a venit o idee. Cand m-am dus sa vorbesc cu ea am intrebat-o cand divorteaza, cand are ultima infatisare. Mi-a zis ceva de genul 2 aprilie sau 2 mai, nu mai stiu. I-am zis ca facem pictorialul „pe 0 lei si te fac vedeta”, cu conditia ca revista sa apara in ziua in care are ultima infatisare la divort si pe coperta sa fie imbracata in mireasa. Topless, dar in mireasa. Pe pictorial a fost mireasa topless si asa am lansat-o, am creat trendul. Asta a fost cu Pestritu, ca altminteri, cine era ea? Era o gacica misto, dar no name. Ideea nu era sa iei una frumoasa care nu spune nimic, ci una care are o poveste si ea avea”, a declarat Dan Silviu Boerescu, citat de libertatea.ro.

Acum castiga 10.000 – 15.000 de euro pe luna din promovari

 Traseul ei, pornit de la 0 lei, a ajuns in momentul de fata la sume de zeci de mii de euro pe luna. Se pare ca pronosticul lui Dan Boerescu s-a adeverit, iar revista cu „iepurasi” a fost o reala rampa de lansare, insa si Adelina a stiut cum sa gestioneze situatia. In momentul de fata, are peste un milion de urmaritori pe Instagram si tot la fel de multi pe Facebook, ceea ce face ca onorariu ei sa nu fie unul tocmai modest, ci sa porneasca undeva de la 1.300 de euro pentru o postare.

coral