Dupa Mihai Constantinescu si Leo Iorga, un alt nume mare din Romania ne-a parasit. Astfel, in prezent, este doliu atat in lumea muzicii, cat si a sportului romanesc. Rudele, prietenii si cei alaturi de care a muncit fostul sportiv i-au transmis cate un gand emotionant in public, au spus o rugaciune si au aprins o lumanare in memoria lui.

Dupa Mihai Constantinescu si Leo Iorga, Liviu Paraschiv ne-a parasit

Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai bine cotati antrenori romani de handbal din ultimii 30 de ani, a incetat din viata dupa o lupta cumplita cu o boala delicata. Fostul sportiv avea 72 de ani si, de-a lungul carierei sale, s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, printre care se numara o interventie chirurgicala foarte delicata, suferita pe cord. Decesul a survenit ieri si, la scurt timp dupa aflarea vestii, paginile de socializare s-au umplut de postari facute in memoria lui.

“A plecat dintre noi profesorul Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai valorosi antrenori pe care i-a avut handbalul romanesc. A fost antrenorul echipei noastre din octombrie 2012 pana in aprilie 2015. A promovat, in premiera, Slobozia pe prima scena si a avut o contributie insemnata in mentinerea ei la acest nivel. A fost un profesionist desavarsit, un suflet mare dedicat in totalitate handbalului. A avut o contributie determinanta la ascensiunea handbalului slobozean al carui suporter a ramas pana in ultima clipa… Drum lin catre Lumina, domn’ Profesor!”, au scris oficialii de la clubul HCM Slobozia pe pagina de Facebook.

Liviu Paraschiv si-a incheiat cariera de antrenor la HCM Slobozia, in urma cu patru ani. El activat peste 30 de ani ca tehnician in handbalul romanesc, antrenand printre altele echipele: Remin Deva, Oltchim Rm. Valcea, HCM Roman, Dunarea Braila, Otelul Galati, HCM Slobozia si Rulmentul Brasov.

“Zi trista pentru handbal! Drum lin catre cer, Liviu Paraschiv! Ne vom aduce cu drag aminte de tine, pentru ca, dupa 35 de ani de cariera, vei ramane parte importanta din istoria unor cluburi de referinta in handbalul brasovean si nu numai.Condoleante familiei indoliate!”, a postat CSM Corona Brasov pe reteaua de socializare.

Liviu Paraschiv s-a nascut  in anul 1947in Brasov. Debutul carierei sale a avut loc la Tractorul Brasov, in anul 1980. Dupa mai bine de doua decenii, acesta a trecut la Minaur. In ceea ce priveste sectorul masculin, a pregatit Fibrex Piatra Neamt. El a fost antrenor timp de 35 de ani in handabalul romanesc.

coral