Dupa o noapte in oras e uneori greu sa iti amintesti exact ce s-a intamplat, amintirile sunt cam incetosate, si incercarile de a pune lucrurile cap la cap devin greoaie, aceasta este o poveste care arata cat de grave pot deveni situatiile.

Doua femei iesisera la o noapte in oras, amandoua erau casatorite, ambele erau fidele si sotii exemplare. Dar in aceasta nopate bausera cam mult si drumul pe jos pana acasa era cam pe trei carari, tocmai de aceea nici deciziile lor nu erau foarte lucide.

Pe drum ele isi dau seama ca au nevoie sa urineze, dar ca nu au unde, asa ca decid sa se strecoare intr-un cimitir din apropiere. Prima femeie intelege la scurt timp ca nu are cu ce sa se stearga, asa ca isi foloseste lenjeria, pe care apoi o arunca.

Prietena ei, insa, purta in acea noapte o lenjerie foarte scumpa si nu voia sa recurga la astfel de metode… In schimb, gaseste langa un mormant o panglica, si o foloseste dupa ce isi face nevoile. Dupa ce au teminat, merg amandoua pe la casele lor, ametite, dar fericite.

In ziua urmatoare, sotul primei femei il suna pe sotul celei de-a doua femei, furios: ,,Nu o sa-ti vina sa crezi asta! Sotia mea a venit acasa fara chiloti pe ea!”

Celalalt barbat raspunde: ,,Asta nu e nimic, sotia mea a venit acasa cu un bilet in fund, pe bilet scria: Regrete Eterne. De la noi toti, brigada de pompieri. Nu te vom uita niciodata”.

coral