E adevarat ce s-a vehiculat despre locul in care dorm, de fapt, concurentii de la “Asia Express” imediat ce se inchid camerele de filmat! Surse din anturajul concurentilor emisiunii-fenomen de la Antena 1 au dezvaluit aceasta informatie sub protectia anonimatului. Sezonul trei al show-ului este prezentat de Gina Pistol, care il are alaturi pe Oase – unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului CRBL; cei doi au castigat impreuna sezonul trecut de la “Asia Express – Drumul Elefantului”.

Unde dorm concurentii de la “Asia Express” imediat ce se inchid camerele de filmat

“Asia Express – Drumul Comorilor” a debutat pe micile ecrane sambata, 15 februarie 2020, iar cele 14 vedete care au acceptat provocarea vietii lor au intampinat dificultati imediat ce s-a dat startul competitiei in Filipine. Sub indrumarea prezentatoarei Gina Pistol, concurentii au incercat sa isi indeplineasca misiunile cu succes… insa, lucrurile din gandurile lor au fost diferite de cele descoperite in realitate… Aflate la mii de kilometri de casa, fara ca mancarea si cazarea sa le fie asigurate, vedetele trebuie sa se descurce cu doar un euro pe zi in cele mai exotice tari din Asia. Toate astea in timp ce trebuie sa treaca cu bine peste probele din concurs care nu sunt deloc usoare. Si… la semnalul Ginei Pistol, echipele trebuie sa isi gaseasca un loc in care sa doarma – este unul dintre cele mai grele momente din timpul indragitului concurs. Potrivit unor surse, chiar si atunci cand camerele de filmat sunt oprite se aplica acelasi regulament, relateaza playtech.ro.

In cea de-a patra editie a emisiunii “Asia Express”, Alex Velea si Mario Fresh au trecut prin grele incercari. La un moment dat, iubitul Antoniei a rabufnit si a acuzat producatorii show-ului de la Antena 1 ca ar fi masluit competitia.

“Sa nu se gandeasca nimeni de acasa ca nu am facut tot din ceea ce puteam face, sau ca nu suntem motivati, sau implicati. Ne-am dorit mereu sa ajungem primii si sa o facem intr-un mod frumos”, a spus Alex Velea.

Alina Ceusan si Carmen Grebenisan, cuprinse de panica pe platourile de filmare de la “Asia Express”

Supranumite Reginele Instagramului, Alina Ceausan si Carmen Grebenisan fac fata cu greu provocarilor de pe “Drumul Comorilor”. Peste ce obstacole au trecut si ce probe le-au dat batai de cap celor doua dive, puteti vedea in fiecare duminica, luni si marti, de la ora 20:00, la Antena 1.

Avand peste 30 de ore de nesomn, Sorin Bontea si Razvan Fodor, la un pas sa clacheze

Fiind nedormiti de aproape doua zile, echipa formata din Sorin Bontea si Razvan Fodor reuseste sa faca fata cu greu provocarilor din cadrul competitiei de la Antena 1.

  coral