Accidentul grav produs de fiul sefului LPF a lasat in spate o familie indoliata, din Chitila. Mario Iorgulescu a pierdut controlul masinii sale,a intrat pe contrasens si a facut praf autoturismul condus de Dany Vicol. Medicii nu au mai putut sa-l salveze pe tanarul de 24 de ani.

Mario Iorgulescu, aflat la volanul unui Aston Martin nou-nout, a fost cel care a provocat accidentul, dupa ce a scapat masina de sub control (martorii spun ca din cauza vitezei extrem de mare: 240 de km/ora!). Fiul sefului LPF a facut praf Audi-ul in care se afla Dany Vicol, un tanar de 24 de ani, din Chitila, care abia astepta sa ajunga acasa, la cele doua fetite ale sale. Barbatul nu a mai avut nicio sansa sa scape cu viata dintr-un impact atat de violent.

Mario Iorgulescu a scapat insa cu viata si a fost transportat la Spitalul Elias din Bucuresti, starea lui fiind destul de grava, sustin medicii.

„A ajuns in stare grava, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominala si toracica forte, cu hemoperitoneu, adica sange in burta, s-a intervenit chirurgical de urgenta azi-noapte, operatia a avut ca scop controlul sangerarii, adica hemostaza, e in stare grava, dar stabila deocamdata. Este in Terapie Intensiva, nu este constient, este intubat si ventilat mecanic“, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias.

Conform protocolului, tanarului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice in prezenta Politiei, acestea fiind trimise la Institutul National de Medicina Legala (INML).

coral