Nu puține sunt tipurile de masaj aplicate în România și nu numai. Fiecare dintre acestea are un rol bine pus la punct, bine definit – ameliorarea unor afecțiuni, reechilibrarea legăturii dintre corp și minte, detensionarea totală, iar lista poate continua.

Unul dintre cele mai controversate tipuri de masaj este cel erotic. De cele mai multe ori, publicul român critică tot ce ține de tainele acestui tip de masaj – necunoașterea de cauză este unul dintre motivele principale. Totodată, având în vedere că acesta este dedicat cu preponderență bărbaților, viteza de răspândire a informațiilor aferente este vizibil mai redusă pentru că vorbim de o categorie anume de persoane.

Masajul erotic nu trebuie asociat cu vulgaritatea

După cum s-a spus anterior, din lipsa de cunoaștere, nu puțini sunt românii care fac tot felul de asocieri de termeni cu masajul erotic. În esență, acest tip de masaj nu este despre vulgaritate sau mai rău, prostituție.

La baza oricărui tip de masaj, inclusv cel erotic, stă telepatia dintre persoane. Atunci când atât beneficiarul, cât și maseuza se simt bine unul în compania celuilalt, lucrurile se vor desfășura întocmai după cum fiecare își dorește. Totodată, telepatia este un fenomen psihologic ce poate fi indus, stimulat. Pentru a stimula și susține telepatia necesară pe parcursul ședinței, între beneficiar și maseuză trebuie să existe un dialog de început.

Astfel, se poate spune că la baza masajului erotic stă întocmai comunicarea, urmată îndeaproape de telepatie – necesare pentru ca ședința de masaj să se desfășoare întocmai după preferințele beneficiarului.

Beneficii pentru ambele tabere

Imaginea principală pe care masajul erotic și-a făcut-o în societate e că cel interesat are parte de toate beneficiile. În esență, lucrurile nu stau tocmai în acest fel. Beneficiile cu care vine la pachet o ședința de masaj erotic sunt de interes pentru ambele tabere – beneficiar și maseuză sau maseuze.

De exemplu, maseuzele de la Masajclub sunt femei dornice de a descoperi cât mai mult din tainele masajului, femei ce își doresc să experimenteze lucruri noi în fiecare zi. O ședință de masaj erotic este o încântare și pentru ele pentru că reprezintă o nouă oportunitate de a intra în piesele pe care beneficiarii vor să le pună în scenă.

Mai exact, cei interesați trebuie să vină cu temele deja făcute, să știe dinainte de a începe ședința de masaj erotic ce fantezii ascunse vor să împărtășească cu maseuzele. Emoțiile sunt lucruri ce trebuie lăsate la ușă, lucruri cu care nu trebuie să vină la pachet cu un bărbat ce își dorește o ședință de masaj erotic – ele pot fi elementele ce îngreunează vizibil desfășurarea acțiunii.

Astfel, beneficiarul vine cu propunerile pe care le-a ținut ascunse până în prezent, iar maseuzele participă încântate la jocul propus.

Masaj clasic, însă cu un strop de senzualitate

La baza acestui masaj de mare interes stau întocmai tainele masajului clasic. Eroticul și senzualitatea sunt elementele cheie ce îl fac atât de special. Fără de ele masajul erotic nu și-ar mai merita renumele.

Se poate afirma că o ședință de masaj erotic este de fapt o poveste, una în care personajele principale sunt maseuza și beneficiarul. Între ei doi se poartă o luptă, una în care ambele tabere încearcă să se domine.

Bineînțeles, la conducere se află întocmai maseuza datorită profesionalismului său, cel ce o ajută să își dea seama extrem de ușor de lucrurile pe care beneficiarul le dorește, însă are o reținere în a le împărtăși. Maseuzele de la Artemis, salon de masaj erotic din București, sunt alese pentru frumusețea lor aparte și pentru capacitățile spectaculoase de a comunica optim prin intermediul corpului.

Pentru a pune în aplicare comunicarea prin intermediul corpului, salonul Artemis are un tip de masaj aparte și anume cel cu ulei de argan. Proprietățile acestui ulei esențial sunt extrem de cunoscute în ziua de astăzi. Totodată, uleiul de argan, combinat cu o notă de erotism, este elementul cheie, elementul ideal pentru o ședință de masaj erotic sub semnul perfecțiunii.

Acest tip de masaj poate fi personalizat prin atașarea dușului asistat la final. Există o mulțime de tipuri de masaj erotic la Artemis de care multe persoane știu și le experimentează cu plăcere de fiecare dată. Amabilitatea și dorința maseuzelor de a face parte din poveștile erotice ale beneficiarilor sunt caracteristicile ce îi stimulează pe cei interesați să îsi dea frâu liber imaginației.

  coral