Elena Basescu arata, din nou, senzational dupa ce a reusit sa dea jos kilogramele pe care le-a acumulat pe durata ultimei sarcini. Fata cea mica a fostului presedinte al Romaniei a slabit enorm in doar cateva luni si are, acum, o silueta de invidiat.

Recent, Elena Basescu si sotul ei, Catalin Gheorghe, s-au fotografiat impreuna, iar imaginea a ajuns in mediul on-line. „Asa ne place! Langa o femeie frumoasa, trebuie sa fie un barbat frumos!”, a fost doar unul dintre comentariile laudative la adresa cuplului, potrivit verdict.ro.

Elena Basescu si Catalin Gheorghe se iubesc din 2017

Elena Basescu a divortat de Bogdan “Syda” Ionescu dupa patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais si Traian Junior. A redevenit o femeie libera, iar, in octombrie 2017, CIAO.RO dezvaluia, in exclusivitate, ca EBA ar avea un nou iubit. Barbatul cu care fiica fostului presedinte al Romaniei a inceput, la momentul respectiv, o relatie era chiar Catalin Gheorghe, proprietarul unui restaurant din Capitala

”Catalin (n.r. iubitul ei) are talent de afacerist, isi gestioneaza singur afacerile. Munceste mult, il sustin. De cand a aparut Anastasia, si-a dorit sa faca ceva si pentru copil, nu doar pentru el. Cele mai frumoase momente, la maternitate, cand s-a nascut Anastasia. Nu a vrut sa asiste la nastere, nici eu nu mi-am dorit asta. Mi se pare ceva mult prea intim.

Sunt foarte multumita de viata mea. Nu spun nu unei viitoare intoarceri in politica. Astept sa creasca un pic copiii. Acum sunt foarte mici, au nevoie de mine, au nevoie sa-mi dedic timpul lor 100%”, a mai spus Elena Basescu.

coral