A fost sarbatoare mare, frumoasa si colorata in familia formata din Elena Basescu si Catalin Tomata! Mica lor printesa a implinit un an si cu ocazia acestei zile importante, ei i-au pregatit multe surprize si i-au rupt turta. De pe tava, Anastasia a ales mai multe obiecte, insa unul dintre cele pe care le-a luat in mana l-a facut pe fostul presedinte sa se simta mandru.

Elena Basescu i-a rupt turta fetitei sale, Anastasia

Elena Basescu si-a imbracat fetita de ziua ei intr-o rochie roz, stil printesa, pe care erau aplicati trandafiri de aceeasi culoare. Fiica fostului presedinte al Romaniei si-a asortat tinuta cu Anastasia, iar in picioare a purtat o pereche de sandale negre elegante, cu toc. Dupa cum se poate vedea in pozele din galeria foto a articolului, partenerul de viata al vedetei, Catalin Tomata, a ales sa poarte o camasa kaki, jeansi si papuci.

Momentul in care a fost adusa tava pe care au fost puse mai multe obiecte a fost pregatit cu multa atentie de parintii Anastasiei, asa cum cere si traditia, de altfel. In doar cateva secunde, fiica Elenei Basescu “a decis” ce vrea sa faca atunci cand va creste mare si a luat de pe tava: cheia masinii, stetoscopul, pixul si Constitutia Romaniei, relateaza revista VIVA!. Cea din urma alegere l-a facut pe bunicul ei, Traian Basescu, sa se simta tare mandru.

Elena Basescu si Catalin Tomata se iubesc din 2017

In varsta de 39 de ani, Elena Basescu are trei copii din doua relatii diferite. Pe Sofia Anais (6 ani) si Traian Junior (4 ani), din mariajul cu Bogdan Ionescu si Anastasia este rodul iubirii ei cu afaceristul Catalin, cunoscut drept “Tomata”. Mezina familiei s-a nascut pe 4 iunie 2018.

coral