Era in biserica, se casatoarea, dar femeia a primit un telefon si a fugit fara sa spuna un cuvant! Mirele era blocat, dar cand a aflat unde plecase i-a iertat totul! Femeia asta a reusit ceva incredibil, ce a facut e unic.

Fotografia unei mirese care pare ca alearga pe sosea a devenit virala dupa ce a fost postata de mama ei, pe Facebook. Povestea din spatele ei este socanta, dar are un final fericit.

Sarah Ray, mireasa, este un paramedic din Tennessee, SUA. ea era in fata altarului, se casatorea cu Paul si tremura de emotie pentru momentul special pe care si-l va aminti toata viata.

Dar chiar atunci a primit un telefon care va face totul cu adevarat memorabil, dar nu numai pentru ea, ci pentru intreaga lume. Iata de ce ceremonia a fost intrerupta.

Bunica si tatal sau fusesera implicati intr-un accident de masina, nu departe de biserica. Mireasa a fugit de la nunta imediat ce a auzit ce se intamplase.

Sarah inca purta rochia de mireasa si probabil ii multumea lui Dumnezeu pentru ca a avut inspiratia de a-si schimba cu cateva minute in urma pantofii cu toc cu niste balerini. A inceput sa fuga la locul cu pricina.

Spre usurarea ei, atat tatal cat si bunica sa erau bine, asa ca au putut continua cu ceremonia intrerupta.

Mai tarziu ea va acorda un interviu unde va spune ca a fugit din biserica, de la prorpia nunta, pentru a ajuta pe oricine avea nevoie de ea, fiindca este paramedic, lucreaza pe ambulanta, si scopul ei principal, unul de care nu poate uita nici cand se casatoreste, este sa salveze vieti.

Te admiram Sarah! Cati altii ar mai fi facut ca ea ?

coral