Asa mama, asa fiica. Mezina familiei Maruta, Eva, pare sa mosteneasca talentul Andrei. Recent, cele doua au avut un duet pe scena Operei Romane. Catalin Maruta ne-a povestit ca micuta in varsta de 4 ani a mai dat recitaluri, dar doar pentru prieteni, acasa.

Catalin Maruta se mandreste cu cei doi copii ai sai, Eva si Andra. Daca pitica pare sa ii calce pe urme mamei sale, pustiul vrea sa fie vlogger. „Eva este cea mai mare fana a Andrei si tot ce face Andra, vrea sa faca si ea. Ma bucur ca la Opera Romana a fost un concert caritabil, de colinde, unde Andra cu invitatii ei, cu companiile partenere, au reusit sa stranga peste 200.000 pentru Hospice Casa Sperantei, iar spre final colindul

„Deschide usa, crestine” a fost cantat de Eva si Andra in duet. A fost asa emotie si din culise din partea mea si a lui David, pentru ca noi le urmaream de acolo. Si au fost emotii si pe scena, pentru ca era prima data cand canta cu asa public numeros, dar in acelasi timp si cu orchestra simfonica condusa de Andrei Tudor, vreo 70 de oameni, plus corul. A fost un moment emotionant”, a declarat, pentru Libertatea, Catalin Maruta.

coral