Mihaela-Adriana Fieraru, fetita de doar 11 ani care a fost data disparuta vineri si gasita fara suflare pe un camp din Dambovita, a murit sugrumata. Principalul suspect in acest caz este un cetatean olandez cu antecedente penale, care a plecat din Romania, relateaza Mediafax.

Medicii legisti au stabilit ca fetita de 11 ani a avut parte de o moarte violenta.

„Cauza mortii a fost stabilita. Moartea nu se datoreaza unor lovituri, ci strangularii. A fost strangulata cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdata confirmata o agresiune sexuala. Are urme de violenta pe corp, iar dupa deces a fost si muscata de animale salbatice”, au precizat surse judiciare, citate de Mediafax.

Principalul suspect in acest caz este un cetatean olandez de 46 de ani. Acesta a parasit Romania, sambata, la bordul unui avion.

Potrivit anchetatorilor, masina pe care olandezul a inchiriat-o a fost in zona localitatii Gura Sutii, unde a disparut fetita de 11 ani.

Cetateanul olandez are antecedente penale, conform Mediafax.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca in urma reconstituirii traseului ca olandezul a condus haotic masina, acesta fiind „un comportament caracteristic unui pedofil”.

Mihaela Adriana Fieraru, o fetita de 11 ani din localitatea Gura Sutii, a fost data disparuta vineri, dupa ce nu a mai ajuns acasa de la scoala.

Copila a fost gasita moarta, duminica, pe un camp din comuna Produlesti.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita a precizat duminica faptul ca un cetatean strain se numara printre suspecti in cazul mortii fetei de 11 ani din Gura Sutii.

Anchetatorii sustin ca Mihaela Adriana Fieraru a fost ucisa in aproape 35 de minute de la momentul rapirii. coral