Maria Burlacu, singura femeie bucatar din finala Chefi la cutite, a avut o reactie acida imediat dupa incheierea finalei shpow-ului culinar.

Munti – Mihai Munteanu, singurul reprezentant al lui chef Sorin Bontea din finala Chefi la cutite, si-a adjudecat trofeul si premiul de 30.000 de euro. Mihai Munteanu, Andrei Balazs si Maria Burlacu, singurul cutit de aur ramas in competitie, dar si singura femeie bucatar din finala, au fost ceilalti doi concurenti calificati in finala.

In finala, Munti a fost ajutat de Silviu Nedelea, cel care a primit cutitul de aur de la chef Florin Dumitrescu si care apoi a ajuns membru in echipa coordonata de chef Sorin Bontea.

Dupa incheierea finalei show-ului culinar, Maria Burlacu a avut o reactie acida la adresa castigatorului.

Maria Burlacu a subliniat ca este dezamagita. Concurenta a a facut si un gest neasteptat, felicitandu-l pentru victorie pe Silviu Nedelea, cel care l-a ajutat pe Munti in finala, alaturi de ceilalti colegi din echipa albastra.

 „Bravo, Silviu, esti castigator”, a spus ea.

„Sunt dezamagita. Nu de mine, de rezultat. Munca mea a fost ce trebuie, am muncit cu niste neprofesionisti, le multumesc, sunt fericita cu alegerea facuta, prefer sa pierd in modul acesta decat sa castig nemeritat”, a comentat finalista Chefi la cutite.

Cu toate acestea,, Munti a repetat de mai multe ori ca victoria ii apartine si lui Silviu si ca fara ajutorul acestuia nu ar fi reusit sa iasa invingator.

coral