In urma cu patru luni, Florin Busuioc soca o tara intreaga, dupa ce a facut infarct, pe scena, in timp ce interpreta un rol. La inceputul lunii martie, medicii au decis sa-i monteze un nou stent la inima actorului, deoarece acuza noi probleme de sanatate.

”Vasele de sange i s-au subtiat si pentru a preveni un infarct, doctorii au hotarat sa il duca direct la operatie”, au dezvaluit apropiatii prezentatorului pentru Wowbiz.ro. Aceleasi surse au mai povestit, ca Florin Busuioc a ajuns iarasi la spital acum cateva zile, dar doar pentru un control cardiologic obligatoriu amanuntit la Spitalul ”C.C.Iliescu” din Capitala: ”Analizele au iesit bune, astfel ca doctorii i-au spus ca poate sa isi reia viata normala, sa urce pe scena, dar si sa joace in reclame”.

Coincidenta macabra intre stop cardiacul Andreei Balan si infarctul lui Florin Busuioc

Se spune ca: “nimic nu e intamplator si ca totul se intampla cu un scop in aceasta viata” – asa se face ca experientele neplacute prin care au trecut Andreea Balan si Forin Bucuioc au ceva in comun. Este vorba despre medicii care le-au salvat viata celor doi. Atat in cazul proaspetei mamici, cat si in cel al prezentatorului, doctorii care au efectuat interventia contracronometru au fost chemati de acasa la spital de colegii lor.

Conform celor mai noi informatii conf. dr. Doru Herghelegiu a primit un telefon urgent in seara in care Andreea Balan era in sala de operatii, iar el a ajuns in doar 15 minut, pregatit sa intervina in ajutorul cantaretei. Intr-un interviu acordat de curand, directorul executiv al clinicii Sanador a explicat cum a decurs totul dupa ce vedeta a facut stop cardio-respirator.

Va reamintim ca si in cazul lui Florin Busuioc, specialisti de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova au cerut ajutorul unor colegi care nu erau la munca in seara de 6 noiembrie 2018, cand actorul a suferit un infarct. Medicul rezident Eugen Tieranu l-a operat pe Busu impreuna cu dr. Paul Trasca. Dupa operatie, cel dintai a declarat ca nu se considera un erou pentru ca i-a salvat viata prezentatorului de la Pro TV.

coral