Florin Calinescu a intrat in politica ieri si a devenit presedintele Partidului Verde. Juratul de la Romanii au talent a mai cochetat cu politica din partea PNL, insa acum este convins de formatiunea pe care a ales-o, cea ecologista. Formatiunea nu este una de ici, de colo, caci a dat cel putin un nume cunoscut in politica noastra, iar acela este candidatul Remus Cernea, cel care nu s-a remarcat suficient de mult la prezidentialele din 2009, dar care a starnit controverse cu propunerile sale legislative.

Florin Calinescu, sef de partid cu acte in regula

Formatiunea a fost condusa in trecut de un fost deputat PSD si s-a angrenat in USL, pe vremea in care PSD si PNL erau impreuna impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Partidul infiintat in anul 2005 a dat doi politicieni cunoscuti: Remus Cernea si Ovidiu Iane, cel din urma devenind deputat social-democrat.

La alegerile prezidentiale din anul 2014, Partidul Verde, cotat cu mai putin de 1% in sondaje, l-a sustinut pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis. Cel mai probabil asta l-a determinat si pe Calinescu sa se alature echipei Verzi, caci se cunosc afinitatile politice ale umoristului. Intrebarea care sta pe buzele tuturor este daca acum, avand in vedere ca este politician cu acte in regula, actorul va mai continua sau nu sa participe in emisiunile de la PRO TV

Verzii mizeaza pe prezenta juratului de la Romanii au talent

„Prin acest congres si prin alegerea ca presedinte a actorului Florin Calinescu, verzii isi intaresc pozitia pe plan politic romanesc si pornesc la drum puternici, increzatori pentru urmatoarele alegeri. Pe scena politicii romanesti se simte lipsa unui partid verde, se doreste aparitia culorii verzi in cantitati mari pe harta tarii, iar 2019 poate sa reprezinte un start puternic. Romanii s-au saturat de galben, rosu, albastru, de personalitati care au stat cocotate pe diferite functii, schimbandu-si culorile din 4 in 4 ani, pozand ca salvatorii natiunii, dar in realitate sunt niste slugi umile banului, a interesului si lipsite de patriotism”, a transmis liderul Verzilor din Suceava, Dan Acibotarita, scrie stiripesurse.ro.

coral