Actorul Florin Calinescu nu pierde nicio ocazie de a da de pamant cu aproape toti liderii PSD. De aceasta data, nu este vorba de Dragnea ori Dancila, ci de Carmen Dan, ministru de Interne. De altfel, printre activitatile zilnice ale juratului de la Romanii au talent se regaseste taxarea celor din Partidul Social Democrat, astfel ca noua ocazie nu putea fi ratata.

Florin Calinescu, atac dur la adresa lui Carmen Dan

Politicianul a sustinut ca s-ar impune anchetarea protestatarilor anti-PSD si numai atat i-a trebuit ca Florin Calinescu a venit in aparare. Ministrul de Interne a sustinut ca autoritatile studiaza filmarile de la contramanifestatiile desfasurate saptamana precedenta, pentru a sesiza Parchetul, in cazul in care sunt identificate fapte penale. La mitingurile organizate de PSD la Iasi si Galati au avut loc, concomitent, actiuni de protest ale contestatarilor partidului. Drept urmare, o replica urma sa vina. ”Carmensita de la Interne vrea sa-i ancheteze penal pe protestatarii antipsd. Carmensita a facut buba la coafura”, a comentat Florin Calinescu pe contul sau de socializare.

Viorica Dancila, confuza la mitingul PSD de la Galati

Reamintim ca unul dintre manifestatiile social-democratilor a fost marcat de o gafa, ce apartine premierului Viorica Dancila. Prim-ministrul a facut o confuzie in legatura cu locul unde se afla, spunand ca este, de fapt, la Iasi, unde a avut loc un miting, insa cu doua zile in urma; eveniment la care nu a participat. Criticand Summit-ul de la Sibiu, din data de 9 mai, unde nici acolo nu a fost invitata, Dancila a spus, pe scena instalata la Galati: „Facem aici Summit-ul de la Iasi!”.

„Am vazut doar poze, dar care este rezultatul acestui Summit (de la Sibiu, n.r.), cum sunt reprezentate interesele romanilor? De aceea, dragi romani, facem aici Summitul de la Iasi… Scriem declaratia de la Galati si in aceasta declaratie scriem cu tarie ca nu mai acceptam niciodata ca parintii si bunicii nostri sa fie umiliti, sa se taie pensii si salarii, sa se inchida spitale, ca nu mai acceptam ura, ca vrem ca noi, romanii, vrem sa ne consutruim propriul destin”, a declarat Dancila.

coral