Bomba in lumea fotbalului! Alexandru Tudorie urmeaza sa devina tata pentru a doua oara, iar sotia lui, frumoasa Ioana, si-a tinut sarcina ascunsa pana de Sarbatori!

Este sezonul fotbalistilor cu iubite si sotii gravide! Dupa ce Alex Baluta si Alex Ionita au primit vestea ca vor deveni tatici, iar sotia lui Silviu Balaure a nascut in urma cu doar cateva zile, norocul nu l-a ocolit nici pe Alexandru Tudorie!

Mijlocasul de 23 de ani de la Arsenal Tula duce o viata de poveste si se pare ca toate ii merg exact asa cum isi doreste. Este tatal unui baietel, iar in numai cateva luni urmeaza sa isi stranga in brate cel de-al doilea copil, caci sotia lui, Ioana, este din nou insarcinata! Extrem de supersitioasa si grijulie, Ioana Tudorie si-a tinut sarcina ascunsa pana de Sarbatori, atunci cand a publicat pe contul sau de Instagram primele imagini cu burtica de gravida.

Ioana Tudorie, o graviduta super sexy

De Sarbatori, fotbalistul si-a luat sotia si copilul si au plecat impreuna intr-o vacanta de vis, departe de frigul din Romania, tocmai in Punta Cana. Ioana s-a fotografiat in costum de baie si desi este insarcinata cu al doilea copil, sotia lui Alexandru Tudorie arata demential! Mai mult, blondina este o norocoasa, caci din cate se pare, nu a acumulat prea multe kilograme.

coral