Sâmbătă, 13 iulie, în jurul orei 13:00, a avut loc un accident rutie în zona localității clujene Căpușu Mare, pe DN1E60 km 503+700m.

Potrivit IPJ Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Căpușu Mare. Conducătorul unui autoturism care se deplasa spre Cluj-Napoca a pătruns pe sensul opus de mers, și a întrat în coliziune cu un tir care se deplasa din sensul opus, coliziunea fiind laterală.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat înafara părții carosabile, iar remorca de la tir a rămas suspendată. 

Polițiștii mai spun că două persoane au fost consultate medical și au fost transportate la spital în stare de conștiență. Este vorba despre pasagerii din autoturismul răsturnat, un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani, care se pare că au suferit traumatisme ușoare.

Circulația rutieră a fost complet blocată în zonă până la finalizarea intervenției salvatorilor la fața locului și terminarea cercetărilor efectuate de polițiști. Ulterior, sensul de mers Oradea – Cluj a fost blocat.

coral