Gabriela Cristea si Tavi Clonda formeaza un cuplu admirat in showbizul autohton. Au doua fetite impreuna si, in ultima vreme, au cautat o bona care sa aiba grija de ele atunci cand parintii sunt ocupati, programul amandurora fiind foarte incarcat.

Bucuroasa fiindca, in sfarsit, a reusit sa descopere bona potrivita, Gabriela Cristea a facut si o marturisire de senzatie. O eventuala a treia sarcina a aparut in discutiile dintre fani, iar intrebarea care ramasese, pana acum, fara raspuns, poate fi plasata la… ”Ati intrebat si v-am raspuns transant”.

„Promit ca o sa ma revansez fata de el (n.red. – Tavi Clonda). Vai, ne-am facut un dormitor matrimonial. Toata lumea intra si zice: il faceti pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu, e doar pentru noi. Tavi sta deocamdata cu fetele. De saptamana viitoare avem o candidata la statutul de bona care sa ne ajute. Tavi vrea sa se implice in proiecte de televiziune”, a declarat Gabriela Cristea in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Gabriela Cristea, probleme de sanatate inainte de prima editie a noii sale emisiuni Like a Star

Premiera show-ului “Like a star” a fost umbrita de o problema delicata de sanatate a prezentatoarei, din pacate. Gabriela Cristea se confrunta cu o alergie, care i-a afectat vocea. Cu toate acestea, in glasul ei se putea simti bucuria, entuziasmul ca a revenit pe micile ecrane cu un nou proiect de teleziviune. Mai mult, in cadrul unei interventii la “Acces Direct”, indragita prezentatoare a facut turul casei emisiunii “Like a star”, unde vor locui in urmatoarea perioada cei 12 concurenti si i-a incurajat pe telespectatori sa ii fie alaturi.

“Ei vor avea prima proba practic sa aleaga cum vor sta in dormitoare. Vorbim despre 12 concurenti, 6 fete si 6 baieti, care sunt semi-cunoscuti, care au devenit virali. (…) In aceasta seara de la 18:45, va asteptam pe Antena Stars, pentru ca va invit la un show exploziv, este un experiment social media. Este o varianta originala. Asa ca, va invitam sa fiti impreuna de noi, sa-i descoperiti pe cei 12, sa descoperiti vila asta in totalitate. Este gala de premiera. Iar de la ora 00.00, veti vedea cum s-au acomodat concurentii in vila”, a marturisit Gabriela Cristea in cadrul emisiunii “Acces Direct”.

coral