Horia Brenciu i-a facut o surpriza de proportii sotiei sale, chiar de ziua sa de nastere. Aceasta a fost emotionata pana la lacrimi.

Horia Brenciu formeaza o familie fericita alaturi de producatoare de televiziune Alice Dumitrescu. Artistul a cantat recent la o cunoscuta berarie din capitala, acolo unde a fost prezenta si partenera sa de viata, care si-a aniversat ziua de nastere.

La un moment dat, Horia Brenciu si-a chemat sotia pe scena si i-a oferit un buchet imens de flori, dar si un alt cadou inedit, pus intr-o sacosa din panza. In sacosa respectiva era un catel. cadoul a emotionat-o pana la lacrimi pe Alice Dumitrescu.

„Iubita mea, iti multumesc foarte mult ca mi-ai dat o sansa in viata si m-ai luat de barbat. Si pentru ca meriti cu adevarat un dar, acesta e doar un inceput. Plasa asta e de firma. Cand eu sunt in turneu, e baiat, poti sa-i spui: „Horia, saruta-ma”…”, i-a spus Horia Brenciu sotiei sale.

Horia Brenciu este prezent de foarte multa vreme in lumea televiziunii si a showbiz-ului autohton. Este cantaret, a prezentat numeroase emisiuni si a fost jurat la diverse show-uri de talente. In plan personal, Horia Brenciu este casatorit cu producatoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este infiat, Mina, copilul lor biologic, si Maria si Andreea, acestea din urma fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o casnicie anterioara.

coral