Gratiela Duban este, deja, istorie in cadrul show-ului Survivor Romania, dupa ce publicul a decis ca Ghita Balmus sa continue in Republica Dominicana. Tanara regreta ca nu va mai continua, dar recunoaste ca ii era tot mai dificil sa faca fata in competitie.

“O parte din sufletul meu este melancolic pentru ce las in urma. Las o parte din mine pe insula Survivor. Cel mai mult si mai mult imi va fi dor de emotile de a vedea traseul. Primul lucru pe care il voi face cand voi ajunge acasa va fi sa imi tin strans in brate copilul si sotul”, a spus Gratiela Duban.

Rugata sa rosteasca ultimele ei cuvinte in cadrul Survivor Romania, tanara a spus: “Dor, durere si putere!”.

Informatii despre “Survivor Romania” de la Kanal D

20 de concurenti au infruntat conditiile dure ale salbaticiei, intocmai ca niste naufragiati pe o insula pustie. Ei au fost nevoiti sa isi construiasca singuri adapost, se hranescu cu ce le ofera natura si vor incerca sa gaseasca cele mai bune strategii ca sa se inpuna in grup si sa reziste cat mai mult timp intr-uzn mediu strain, care nu are nimic din confortul cu care au fost obisnuiti. Fiecare are povestea sa, insa doar unul singur va deveni invingator.

Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealalta parte, echipa concurentilor inca necunoscuti publicului larg este formata din: Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Andi Constantin.

coral