Caz de-a dreptul socant! O tanara de 19 ani, gravida, a fost gasita moarta la o ghena de gunoi din oras. Cand cadavrul a fost examinat, anchetatorii au observat ca bebelusul pe care il purta in pantece pur si simplu a disparut!

Marlen Ochoa Lopez, o tanara de 19 ani din Chicago, Statele Unite ale Americii, a fost gasita fara suflare, la o ghena de gunoi. Ultima oara fusese vazuta pe 23 aprilie, iar de atunci partenerul ei de viata o cauta neincetat.

In urma cercetarilor, politistii au descoperit ca femeia era taiata in zona burtii si nici urma de copil. Anchetatorii au ajuns rapid la o femeie de 46 de ani, tot din Chicago, pe care Marlen Ochoa Lopez o cunoscuse pe Facebook, pe un grup dedicat viitoarelor mamici.

Legatura s-a facut repede! In acele zile, o femeie de 46 de ani sunase la Ambulanta, sustinand ca a nascut acasa si ca micutul are probleme. Testele ADN au demonstrat ca bebelusul era al femeii gasite moarta si al sotului ei, potrivit mirror.co.uk.

Copilul a suferit grave leziuni cerebrale si medicii sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire. Anchetatorii cred ca femeia de 46 de ani a ademenit-o pe Marlen Ochoa Lopez in casa, promitandu-i lucruri pentru cel mic. Acolo insa, ar fi fost ucisa. Cercetarile continua.

coral