Andreea Marin si-a inceput cariera in televiziune destul de devreme, la 20 de ani prezenta la TVR Iasi, emisiunea „Tara lui Piticot” si bucura sufletele copiilor cu chipul ei prietenos si vocea subtire. La acea vreme, bruneta ravnea sa devina o vedeta de succes, ceea ce este astazi.

Vedeta a facut publica o imagine de la inceputul anilor 90, pe vremea cand avea doar 20 de ani. Asemanarea cu Andreea cea de acum este mai mult decat evidenta, vedeta fiind aproape neschimbata. De altfel, nu si-a schimbat nici macar culoarea parului de-a lungul timpului.

Andreea nu a prezentat singura emisiunea „Tara lui Piticot”, l-a avut coleg pe Daniel Buzdugan, cel care-i aducea mereu scrisorile copiilor ale caror dorinte urmau a fi indeplinite. La vreme respectiva, Daniel lucra deja la radio, televiziunea fiind un proiect paralel.

Andreea Marin, operata la coloana

Andreea Marin a trecut prin momente grele, dupa ce recent a suferit o interventie chirurgicala la coloana. Potrivit spuselor sale, operatia i-a dat mari emotii si exista riscul unul raspuns nefavorabil pentru biopsia facuta. Acum, vedeta este intr-un process de recuperare, si-a reluat si orele de sport, sub supravegherea unui instructor specializat.

„Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate si dorinta de echilibru. Stim foarte bine ca fara sanatate nu avem mai nimic. Aveam o problema si trebuia analizata obiectiv, de un specialist. Am avut norocul sa intalnesc un medic deosebit, de o rara calitate umana, doctorul Dragos Zamfirescu. Drumurile noastre s-au intalnit intr-o campanie umanitara la care am pus umarul – «Zetta – Ajuta-ne sa ajutam!», ce are drept scop realizarea a 50 de operatii complexe pro-bono.

Am capatat incredere cunoscand multi pacienti ce au trecut prin mainile lui si mi-am spus ca aici, acasa, vreau sa ma operez si eu. Problema mea de sanatate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mana pe umarul meu si ii multumesc. A existat chiar si riscul extrem de incomod al unui raspuns nefavorabil in urma biopsiei realizate in timpul operatiei, dar ma bucur nespus ca sunt sanatoasa astazi, recuperarea merge bine, am scapat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicala, am reinceput sa merg la antrenamentele de sport si ma simt din ce in ce mai bine”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

coral