Primaria Municipiului Dej anunță că în perioada 11- 25 noiembrie 2019, în cadrul Bazei de agrement ,,Parc Balnear Toroc” vor fi executate lucrări de mentenanță.

Primăria Municipiului Dej anunță că în perioada 11- 25 noiembrie 2019, în cadrul Bazei de agrement ,,Parc Balnear Toroc” vor fi executate lucrări de mentenanță, necesare la finalul sezonului estival.

Intervențiile se desfășoară conform programului anual de întreținere și reparații și au ca scop asigurarea funcționării în bune condiții a zonei de interior a parcului balnear.

Urmare a lucrărilor care se efectuează, în perioada 11- 25 noiembrie 2019, accesul în Parcul Balnear Toroc va fi restricționat însă programările la terenurile sportive rămân valabile iar abonamentele pentru băile sărate își păstrează valabilitatea și pot fi folosite în perioada de după finalizarea lucrărilor.

"În fiecare an în jurul acestei perioade intervenim prin lucrări de mentenanță, necesare având în vedere numărul mare de clienți pe care îi are baza într-un sezon. La fel procedăm și anul acesta când au fost înregistrați peste 85 000 de vizitatori. Este normal să fie executate aceste lucrări la sectorul de apă sărată și la bazinul cu apă dulce din interior, astfel încât baza să ofere condiții optime tuturor celor care îi trec pragul", a transmis Morar Costan, primarul Municipiului Dej.

coral