Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost implicat intr-un accident mortal in noaptea dinspre sambata spre duminica, la iesirea din Capitala. Soferul care a pierdut controlul asupra masinii si a intrat pe contrasens, provocand practic impactul, este Mario, tanarul fiind transportat la Spitalul Elias din Bucuresti dupa ce a fost ranit grav.

Potrivit martorilor, imediat dupa accident, starea fiului presedintelui LPF, nu era critica, era constient, primele declaratii ale medicilor de pe ambulanta au fost: “Traieste! Dar are mainile si picioarele rupte”. Ulterior, se pare ca s-a inrautatit, acum se afla in stare grava la Terapie Intensiva la Spitalul Elias, fiind intubat si ventilat mecanic.

„A ajuns in stare grava, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominala si toracica forte, cu hemoperitoneu, adica sange in burta, s-a intervenit chirurgical de urgenta azi-noapte, operatia a avut ca scop controlul sangerarii, adica hemostaza, e in stare grava, dar stabila deocamdata. Este in Terapie Intensiva, nu este constient, este intubat si ventilat mecanic“, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias.

Conform protocolului, tanarului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice in prezenta Politiei, acestea fiind trimise la Institutul National de Medicina Legala (INML).

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca in jurul orei 03.00, un sofer in varsta de 24 ani, care se deplasa pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani. Dupa impact, ambele masini au iesit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. In accident a murit soferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducatorul auto care a provocat accidentul a fost ranit grav.

coral