De-a lungul anilor, sotia lui Andi Moisescu, a avut numeroase conflicte cu autoritatile din Sanatate pentru ca aceasta este una dintre vedetele cele mai inversunate in lupta contra vaccinurilor de orice tip. Olivia Steer care este promotoarea unui stil de viata sanatos, ea fiind de ani buni vegana, crede ca prevenirea bolilor se poate face prin alimentatie.

”La noi nu se intelege ce e preventia. Oamenii cred ca, daca se vaccineaza, sunt pusi la adapost de boli si pot apoi sa manince junk food dimineata, la prinz & seara, fara griji, fara probleme. Daca se imbolnavesc e pentru ca " au luat un virus", " i-a tras curentul", "n-au avut noroc in viata", este mesajul Oliviei Steer transmis pe pagina ei de socialziare in contextul epidemiei de gripa.

Olivia Steer sustine ca vaccinurile au fost create pentru a imbolnavi

Olivia Steer a tot aparut in spatiul public aruncand cu acuzatii impotriva sistemului medical. Fosta vedeta tv sustine ca vaccinurile sunt create artifical pentru a imbolnavi. Cel mai recent scandal declansat de Olivia Steer a fost cu Raed Arafat, dupa ce nevasta lui Adni Moisescu a sustinut ca ”rujeola nu exista”, aducand ca argument o hotarare judecatoreasca din Germania.

coral