INML a finalizat, vineri seara, raportul privind probele ADN din oasele gasite in padure in cazul Caracal. Raportul a fost transmis catre DIICOT, potrivit unor surse din Ministerul Sanatatii. Procurorii inca nu au primit raportul – arata surse judiciare – insa, probabil, este doar o chestiune de procedura.

Surse din cadrul Ministerului Sanatatii au precizat, pentru mediafax.ro, ca INML a finalizat raportul privind probele ADN gasite de anchetatori in padurea din Caracal si a fost transmis catre DIICOT. Institutiile abilitate vor prezenta public rezultatul, arata aceleasi surse. Pe de alta parte, surse judiciare arata ca procurorii inca nu au primit raportul, insa probabil este o chestiune de procedur

Un sac cu oase si cenusa

Procurorii DIICOT au gasit, in data de 5 august, un sac cu oase si cenusa in padurea in care a indicat Gheorghe Dinca faptul ca si-a ascuns urmele. DIICOT a anuntat, miercuri, ca ramasitele gasite de catre procurorii DIICOT in liziera din padure de langa casa din Caracal apartin unei fete cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani, alta decat Alexandra Macesanu, anunta DIICOT.

Asta inseamna ca se confirma a doua victima a lui Gheorghe Dinca.

coral