Mai are putin si naste, participa la Eurovision si nu se opreste aici! Mirela Vaida a marturisit in platoul emisiunii lui Mihai Morar, "Rai Da Buni", ca pana la 40 de ani, si-ar dori sa ramana insarcinata pentru a patra oara.

Mirela Vaida este o femeie puternica si nu spune "Nu" la nicio propunere care i-ar putea aduce zambetul pe buze. Vedeta este pregatita sa nasca, sa-si ia micutul pe care il va boteza cu numele Tudor si sa faca show la Tel Aviv. "Nasc natural, iau avionul si ma duc la Eurovision", a spus Mirela Vaida, in platoul emisiunii "Rai Da Buni".

Frumoasa prezentatoare este insarcinata cu cel de-al treilea copil al ei: un baietel, pe care il va numi Tudor! Mirela Vaida mai are doi copii: o fetita pe nume Carla si un baietel pe nume Vladimir.”Pana la 40 de ani il fac si pe al patrulea”, a continuat apoi, Mirela Vaida.

Mirela Vaida a fost selectionata in Semifinala Nationala Eurovision. Aflata in vacanta, vedeta a primit vestea cu mare bucurie. Mirela Vaida a impartasit imediat plina de fericire vestea si cu fanii sai, alaturi de melodia "Underground", cu care va participa la Eurovision 2019.

coral