A trecut ceva vreme de cand Ioana Ginghina a decis sa se retraga din lumea showbizului. Iar la 41 de ani, vedeta arata senzational datorita stilului de viata sanatos pe care il are. Desi apare rar in platourile emisiunilor TV, ea poate fi vazuta jucand in serialul “O gramada de caramele”, care va rula la Happy Channel. Ea nu face bani doar din rolul pe care il are in acest film. Va reamintim ca bruneta are  in palmares titlul de cea mai sexy actrita de telenovele.

Ioana Ginghina isi imparte timpul intre frumoasa ei familie pe care o are alaturi de Alexandru Papadopol, teatru, scoala de actorie pe care o detine si filmarile pentru serialul “O gramada de caramele”. In 2004, Ioana Ginghina interpreta rolul lui Ildiko Szekelyi in telenovela “Numai iubirea” si cunostea astfel celebritatea, care i-a adus, mai tarziu, si un pictorial in Playboy, dar si un sot caruia i-a picat cu tronc pe platourile de filmare.

Din 2011 pana in 2017, Ioana a luat o pauza de telenovele, insa fanii au revazut in serialul “O gramada de caramele” o femeie la fel de sexy, pe trupul careia sarcina nu a lasat urme, ba dimpotriva.

Actrita si-a schimbat stilul de viata, nu mai mananca deloc carne si zahar, bea multa apa, respecta orele de somn si face sport. Din cand in cand, Ioana tine cure drastice de detoxifiere, dar investeste mult si in dezvoltarea personala.

“Cred ca este foarte important sa ai tot timpul grija de tine. Acord atentie corpului meu si ma rasfat ori de cate ori simt nevoia”, a declarat Ioana Ginghina intr-un interviu.

Ioana Ginghina este actrita la Teatrul Ion Creanga din anul 2000, deci lucreaza de 19 ani cu si pentru copii, astfel ca deschiderea unei scoli de actorie pentru cei mici a venit ca un pas firesc. Paralel, actrita joaca in spectacolul Calatorii prin Galaxii’. Vedeta este casatorita de 12 ani cu actorul Alexandru Papadopol. Ei au o fetita impreuna: Ruxandra Papadopol.

coral