Un italian stabilit de putin timp in Romania, la Cluj, lauda orasul de pe Somes si sustine ca nu s-ar mai intoarce in Italia decat in vizita.

Giorgio Del Grosso Colonnelli, originar din Roma, a activat in industria aviatica si mass-media, iar de doi ani s-a stabilit la Cluj, alaturi de sotia sa, Elena. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Buna Ziua Cluj, italianul sustine ca se simte extraordinar de bine in capitala Transilvaniei, unde a intalnit persoane amabile, civilizate, si care l-au convins sa ramana definitiv in Romania.

Giorgio si-a vandut toate proprietatile din Italia iar acum locuieste la Cluj, oras care l-a cucerit inca de la prima vizita. Potrivit acestuia, siguranta personala, nivelul de civilizatie si facilitatile pe care orasul le ofera l-au deternimat sa paraseasca peninsula si sa se stabileasca definitiv aici.

Italianul sustine ca i-a luat ceva timp sa se obisnuiasca sa nu aiba usi blindate, sa poata face plimbari la orice ora din zi, activitati devenite imposibil de realizat la Roma.

Puteti viziona in intregime interviul, in limba italiana, in clipul de mai jos.

 

coral