Alina Tobosaru, una dintre prietenele si colegele Luizei, va fi reaudiata pentru a treia oara, azi de procurorii DIICOT. Alaturi de ea, in fata procurorilor va aparea si Alex Dutu, iubitul Luizei Melencu.

Ultima data a fost chemata tot la sediul politiei doljene pe data de 16 octombrie. „O ora si jumatate m-au tinut in birou. M-au intrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, daca avea prieten, daca a avut mai multi iubiti. De cele mai multe ori m-au intrebat ce fel de haine purta. Le-am spus ca era o fata buna, ca invata bine, ca nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar ma intrebau aceleasi lucruri. Nu inteleg de ce pun intrebarile astea. Ajuta toate astea la gasirea prietenei mele”, a declarat Alina Tobosaru.

”Fiul meu era in Italia cand s-a intamplat nenorocirea”

Reudiat este si Alex Dutu, iubitul Luizei, cel pe care procurorii l-au citat in luna septembrie, abia dupa ce presa a semnalat ca nu fusese audiat niciodata. „Copilul meu nu a fost niciodata audiat de procurori, desi nu e normal. Daca era un derbedeu, daca punea pe cineva sa o rapeasca? Procurorii erau obligati sa verifice, dar n-au facut-o. Asta demonstreaza, zic eu, ce fel de ancheta s-a facut in cazul Luizei. Fiul meu era in Italia cand s-a intamplat nenorocirea, a vorbit doar cu un politist din Radomir, il tot intreba ce fel de fata e Luiza. Apoi, dupa ce a disparut Alexandra, l-au sunat procurorii din Bucuresti. Au zis ca-l suna, ca vor sa faca si un video cu el, dar nu au mai dat niciun semn”, a declarat mama lui Alex la inceputul lunii septembrie. Mama si bunicul Luizei vor fi si ei reaudiati de procurorii DIICOT.

coral