In iulie 2018, fosta asistenta de la „Acces Direct”, Iuliana Luciu, a dat-o in judecata pe Andreea Podarescu, dupa ce bruneta a acuzat-o pe fosta asistenta a Simonei Gherghe ca i-ar fi spart casa. Sora Nicoletei Luciu a castigat acum procesul!

Din cate se pare, Iuliana Luciu a sustinut in fata magistratilor faptul ca, de-a lungul timpului, a avut grija sa isi contureze o imagine de fata la locul ei, a colaborat doar cu anumite branduri, a cenzurat joburile in asa fel incat sa fie un exemplu de decenta si ca si-a ales cu mare atentie anturajul si prietenii pentru a nu putea fi inclusa in categoria femeilor cu moravuri usoare.

„Reclamanta a sustinut ca imaginea creata de parate nu-i face cinste si nu o reprezinta absolut deloc, nu este o persoana care a intervenit in relatia amoroasa a nimanui. Imaginea sa se vinde doar brandurilor pe care alege sa le reprezinte; astfel, a cenzurat joburile incat sa reprezint un exemplu de decenta. A lucrat ani de zile la imaginea fara de pata pe care i-a creat-o, si-a ales cu grija anturajul si prietenii, tocmai pentru a nu fi inclusa in categoria usuraticelor prezentate la majoritatea posturilor de televiziune. Insa, toata aceasta munca de ani de zile a fost spulberata printr-un material al paratei persoane juridice si o postare pe contul de socializare a paratei”, a declarat avocata Iulianei Luciu in motivarea depusa la dosar.

Ca in cele din urma instanta sa-i dea brunetei dreptate, obligand-o pe Andreea Podarascu la plata unei despagubiri morale in valoare de 5.000 de lei:

”Acum ceva vreme am fost efectiv tarata de o domnisoara intr-un linsaj mediatic care m-a obosit psihic si fizic. Mi-am cautat dreptatea in instanta. Chiar daca suma imputata paratei este una simbolica si nu va acoperi niciodata suferinta provocata mie si familiei mele. Sentinta este una dreapta. Trebuie sa invete fiecare sa gandeasca inainte sa deschida gura in public si sa arunce cu noroi in mod nejustificat.
Multumesc doamnei avocat Luiza Neagu”, a scris Iuliana Luciu pe contul de Facebook.

 

coral