Iulius Mall Cluj dă startul campaniei „Great Food. Tasty Coffee!”, împreună cu locațiile din imobilul office United Business Center (UBC) 1. Angajații din clădirile de birouri și nu numai se pot bucura de preparate delicioase și de cafea aromată, dar și de premiile instant care le sunt oferite.

În perioada 22 octombrie – 8 noiembrie 2019, între orele 12.00 – 18.00, pauza de prânz este urmată de multe surprize în restaurantele și cafenelele de la parterul UBC 1. Campania invită toți pofticioșii să treacă pragul celor patru locații nou deschiseUrban Pizza, Noodle Pack, TED’s și Londoner – care îi invită la degust.

Pentru a participa la campania „Great Food. Tasty Coffee!”, cumulează cel puțin două bonuri fiscale de la oricare două dintre restaurantele sau cafenelele din Iulius Mall Cluj, incluzându-le și pe cele din food court, a căror valoare totală să fie de minimum 50 de lei! Ulterior, vino cu bonurile la Centrul de Premiere, situat la etaj, în zona Cinema City. Odată înregistrat, ai șansa de a învârti roata norocului și vei afla pe loc ce premiu ai câștigat.

Sunt puse la bătaie peste 2.700 de premii instant. Zilnic, cei care se înscriu în campanie pot pleca acasă cu una dintre cele 159 de surprize, care constau în vouchere cu valori de până la 50 de lei sau oferte 1+1, valabile doar la cele patru locații din UBC 1.

Pizza gustoasă, pregătită cu multă pasiune, dar și paste exact ca în Italia pot fi găsite doar la Urban Pizza, locul unde iubitorii blatului pufos sau crocant își pot crea propria rețetă, din cele peste 25 de ingrediente pe care le au la dispoziție. Împătimiții tăițeilor, dar și cei dornici de a lua un prânz bogat din punct de vedere nutrițional sunt așteptați la Noodle Pack. Diferite tipuri de carne, ton sau chiar soia, combinate cu noodle-ul de grâu, orez ori mixt și asortate cu unul dintre cele șase tipuri de sosuri originale oferă o masă savuroasă și sănătoasă. Pentru cei care adoră cafeaua, TED’s a pregătit numeroase sortimente: Espresso, Café au Lait, Cappuccino, Flat White, Caramel Macchiato, Tiramisu Dolce Latte sunt doar câteva dintre aromele care le încântă papilele gustative. Și, nu în cele din urmă, pentru cei pasionați de stilul britanic, Londoner a pregătit un meniu bogat în cocktail-uri, fresh-uri, dar și diferite tipuri de snacks.    

coral