Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral si a ajuns de urgenta in mainile medicilor, care au facut eforturi supraomenesti ca sa il salveze. Sotia lui, Dana Criminala, dar si rudele lor sunt in stare de soc dupa aceasta problema medicala aparuta. Un apropiat al familiei a facut declaratii cutremuratoare. Pe langa problemele de sanatate, barbatul s-a confruntat si cu acuzatii grave si a dat explicatii in fata autoritatilor.

Leo de la Strehaia a facut accident vascular cerebral

Leo de la Strehaia a pacalit moartea dupa ce a facut un accident vascular cerebral in urma cu cateva zile. El a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala.“Leo de la Strehaia este in stare grava, inca nu e sigur nimic, poate sa moara oricand. A facut un AVC (n.r.: accident vascular cerebral), a fost internat la Floreasca, iar medicii de acolo au facut o minune si l-au salvat. Problemele lui sunt foarte grave, mai ales ca are un istoric medical de speriat.

Leo a fost externat, e acasa, dar nu vorbeste. Mai scoate sunete, cand vrea ceva, dar, din pacate, recuperarea lui merge foarte greu. Noi, toti din jurul lui, ne rugam sa se faca bine”, a declarat  un apropiat de-al familiei, relateaza WOWbiz.ro.

Sotia lui Leo de la Strehaia este se teme de ce este mai rau si plange foarte mult. Din pacate, recuperarea “Printului Tiganilor” nu decurge foarte bine. “Dana plange tot timpul, mai ales ca ea a facut tot ce i-a stat in putinta sa il protejeze pe Leo. Adica, il tot sfatuia sa nu mai fumeze atat de mult, sa nu mai bea atatea sucuri, meniul reusise sa il schimbe, dar Leo nu voia sa o asculte. Adica, sincer, Leo de la Strehaia are 42 de ani, dar problemele cu inima sunt ale unui om de 80”, a mai povestit aceeasi persoana, conform sursei citata..

Dana Criminala a refuzat sa ofere mai multe amanunte despre starea lui Leo de la Strehaia: “Nu vreau sa spun prea multe, dar, da, este grav. Sper sa se faca cat mai repede bine”.

coral