Lili Sandu si iubitul ei, Silviu Tolu, se iubesc de cativa ani si au declarat amandoi ca isi doresc foarte tare un copil. Recent, o imagine pe care vedeta a postat-o pe retelele de socializare, a starnit curioziatea fanilor, care, sustin ca burtica este una de gravida.

Cu un tricou oversize, Lili Sandu afiseaza o burtica suspecta si nu este exclus sa fie insarcinata. Mai ales ca in ultima vreme a tot marturisit ca i s-a dezvoltat instinctul matern si se roaga sa ramana gravida.

„As da orice pentru a avea un copil. Fetita. Imi doresc o fetita, imi doresc mult. Dar cand o vrea Dumnezeu! Mi-as dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce in ce mai mult dorinta de a… Nu e o neaparat o implinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Rad cu Silviu: Hai sa ne grabim, sa facem un copil, ca e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram”, a marturisit Lili Sandu in cadrul unei emisiuni TV.

„Felicitari o mamica frumoasa/ Felicitari sarcina usoara!/ Felicitari pentru sarcina! O mamica binecuvantata/ Esti gravida? Nu stiam! Super! Ma bucur, sa fii mama e ceva minunat, unic!/ Se vede o burtica!!!!???? Felicitari!„, sunt doar cateva dintre comentariile aparute la imagine.

Dezvaluiri despre nunta cu Silviu Tolu: ”Mi-as dori sa fie undeva pe plaja”

Lili Sandu a facut dezvaluiri despre nunta cu Silviu Tolu. Prezentatoarea TV a vorbit despre locul in care ar vrea sa spuna cel mai important ”Da!” din viata ei.

Lili Sandu traieste de cativa ani buni o poveste de dragoste ca-n povesti cu Silviu Tolu. Iar de ziua ei de nastere, iubitul ei i-a facut cea mai frumoasa surpriza. Silviu Tolu a dus-o pe Lili Sandu in Istanbul si a cerut-o in casatorie, pe vapor. „Mi-as dori sa fie undeva pe plaja. Sa se intample cu apropiatii mei. As vrea ca acest moment in care se celebreaza iubirea mea si a viitorului sot sa nu tina doar o noapte, ci mai mult. De asta mi-as dori sa fim undeva plecati din tara sau din Bucuresti”, a declarat Lili Sandu la Teo Show.

coral